Vyska zdere pro kachlova krbova kamna : diskuze

no image
Autor: Jan.Sm
26. 05. 2014, 10:21:09
Vyska zdere pro kachlova krbova kamna

Dobry den, prosim o radu: nyni budeme stavet novy komin (eko komin prumer 20 cm, klasika) a v mistnosti 4,74×5,54 x v. 2,51 m (66 m3) mame zatim plechova kamna s klasickou rourou do komina, kterou muzeme libovolne nyni upravit. Do budoucna uvazujeme o vymene za teplovzdusna kachlova kamna, zatim na ne nemame finance, takze je nyni nemuzeme objednat a nema smysl je asi ani vybirat, porizovat je budeme napr. klidne az za 2 roky. Nicmene nyni se musime rozhodnout, do jake vysky umistit zder pro vstup do komina. Existuje nejaka typizovana vyska zdere pro typ kamen do dane mistnosti? Nevim, podle ceho se ridit… Jakmile se komin z dilu postavi, uz s tim pak nebudeme moci hybat a menit vysku zdere.. Mnohokrat dekuji za radu! Jana Smidova

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
26. 05. 2014, 12:21:09
Re: Vyska zdere pro kachlova krbova kamna

Dobrý den, děkuji za dotaz.

Neexistuje žádná typizovaná výška. Doporučuji udělat vstup do komína ve výšce cca 160 cm plus mínus, jak to vyjde. – Tak, aby kamna s trubkou trošku vypadala – podle mého názoru příliš krátká i příliš dlouhá trubka pokazí pohled na kamna.

V případě dalších dotazů, napište.
Petr Vávra www.krbova-kamna.com

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.