Kamna HS FLAMINGO MELAND - informace : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
05. 06. 2012, 10:35:21
Kamna HS FLAMINGO MELAND - informace

Dobrý den, měl bych zájem o krbová kamna HS FLAMINGO MELAND 9 kw, který máte na internetu v ceně 8.991,– Kč. Je to cena po slevě nebo před slevou 10 %? Potřebuji výhřevnost na 80 m2 – jsou kamna dostačující, dále bych potřeboval vědět, zda jsou skla samočistící. Měl bych zájem o barevné provedení, jak je uvedeno v nabídce, jedná se o pískovou barvu?. Dále si chci jen potvrdit, zda doprava je zdarma. V případě, že si po vaši odpovědi objednám krbová kamna, potřeboval bych podložku (ne plechovou) přímo pod HS FLAMINGO MELAND dle požárních norem. A tady bych poprosil o cenu. Dále je nutné event. na skleněnou podložku dávat podložky pod shora uvedená kamna? Děkuji za sdělení a přeji příjemný den.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
05. 06. 2012, 10:36:19
Re: Kamna HS FLAMINGO MELAND - informace

Dobrý den, děkujeme za zájem o námi nabízená kamna.
Kamna HS FLAMINGO mají popelník skrytý za dvířky – dostanete se k němu po otevření dvířek.

Cena uvedená na internetu je po slevě. Doprava je zdarma kamkoli po ČR. Kamna meland je možno objednat ve 2 barevných provedeních – hnědo-béžová dlažba , nebo bianco. Dlažbu je možno svépomocí velice jednoduše vyměnit za jakoukoli jinou.

80 m2 je cca 200 m3 – tomu by uvedená kamna odhadem odpovídala, ale neznám tepelné ztráty objektu, ani velikost místnosti, kde budou kamna stát.
Podložky naleznete zde:

http://www.krbova-kamna.com/…kamna-k.html

Dle normy by podložka měla přesahovat kamna o minimálně 30 cm dopředu a minimálně 10 cm do boku a dozadu. Kamna je možno položit přímo na tvrzené sklo.

Pokud budete mít další dotazy, napište.

Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.